Digitain, Romanya’da Yeni Bir Temsilcilik Açıyor

20 January 2023 / Diğer

Digitain-new-office-in-Romania
Romanya'nın Bükreş şehrinde en yeni şubemizi açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
 
Şehrin merkezinde yer alan yeni ofisimiz, büyüyen bölge müşteri kitlemize daha iyi hizmet verecek ve Avrupa pazarındaki varlığımızı genişletecek.
 
Digitain şirketinin kurucusu olan Sayın Vardanyan, "Bükreş'te yeni bir şube açmaktan büyük heyecan duyuyoruz" dedi."dedi. Romanya, dinamik ve büyüyen bir pazar ve bu yeni ofisin müşterilerimizin ve ortaklarımızın Avrupa pazarındaki ihtiyaçlarını daha iyi karşılamamıza yardımcı olacağına inanıyoruz."
 
Bükreş ofisinde, müşterilerimize en üst düzeyde hizmet ve destek sağlamak için yakın işbirliği içinde çalışacak deneyimli uzmanlardan oluşan bir ekip çalışacak.
 
Sn. Vardanyan, "Digitain olarak müşterilerimize mümkün olan en iyi deneyimi sunmaya kararlıyız" dedi. Bükreş'teki yeni ofisimizin açılışının bu hedefimize ulaşmamıza yardımcı olacağına inanıyorum ve Avrupa'daki müşterilerimizle güçlü ilişkiler kurmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
Genişletme stratejimizin bir parçası olarak, Bükreş ofisi, dünya çapında açmayı planladığımız çok sayıda ofisten biridir.
 
Sayın Vardanyan, "Her zaman büyümek ve gelişmek için fırsatlar arıyoruz ve Bükreş'teki yeni ofisimizin açılışı da bu kararlılığımızın bir kanıtıdır" dedi.

BİZE ULAŞIN