Digitain Grup CEO Yardımcısı

13 June 2023 / Diğer

Sayın Martin Martirosyan'ın Digitain ailesine Grup CEO Yardımcısı olarak katılmasından memnuniyet duyuyoruz.
 
Martin, işletme, ürün ve risk yönetimi alanlarında derin bir kurumsal geçmişe sahiptir. Digitain Şirketler Grubu'nun liderlik ekibinde Grup CEO Yardımcısı olarak devam ediyor.
 
Digitain Kurucusu Vardges Vardanyan, atamayla ilgili olarak, "Martin'in üst düzey liderlik ekibimize katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. Şirketimiz stratejik olarak küresel regüle edilmiş pazarlarda büyümeye devam ediyor. HSBC'de üst düzey kurumsal görevlerde çalışmış olan Martin, bu zengin deneyimi şirket grubumuza katarak, regüle pazarlarda daha fazla B2C iş ortağına hizmet vereceğiz ve şirketler grubumuz büyüyecek."
 
CEO Yardımcısı Martin Martirosyan, "Avrupa kıtasında, Birleşik Krallık'ta ve diğer ülkelerde ticari faaliyetlerini genişleten Digitain Grubu'na katılmaktan onur duyuyorum" dedi. Digitain, çalışanları, kültürü ve teknolojik hizmetleriyle çok sayıda uluslararası ve yerel sektör ödülü aldı. Digitain'in önümüzdeki aylarda ve gelecek yıllarda nasıl büyüyeceğine tanık olmak için sabırsızlanıyorum."

BİZE ULAŞIN

    Exit mobile version