Luis Figo: Bir Kez Daha Marka Elçisi

11 September 2023 / Diğer

4 Eylül'de Digitain genel merkezine futbol efsanesinin ünlü oyuncusu Luis Figo geldi ve şirketimizle olan işbirliğini uzatmak ve daha da geliştirmek için geldi.
 
Figo, Digitain'in ikinci yılında da Digitain'in Marka Elçisi olarak görevine devam edecek. Bu işbirliği, şirketin iGaming sektöründe mükemmeliyet ve inovasyona yönelik kararlılığını güçlendirecektir.
 
Luis Figo ve Digitain ile ilk işbirliğimiz Temmuz 2022'de başladı ve mükemmel bir uyum ortaya çıktı. Figo'nun futboldaki efsanevi statüsü ve bir spor ikonu olarak ünü, Digitain'in 150'den fazla küresel ortağı için üstün oyun teknolojisi ve benzersiz kullanıcı deneyimi sunma konusundaki adanmışlığını yansıtıyor.
 
Hem bu yıl hem de 2024 yılı boyunca düzenlenecek çeşitli sektörel fuarlarda, Luis Figo, Digitain marka elçisi olarak markanın tanıtımında önemli bir rol oynadı.
 
Luis Figo, işbirliğinin uzatılmasından duyduğu heyecanı dile getirerek, "Mükemmellik konusundaki değişmez tutumumu paylaşan bir şirket olan Digitain ile işbirliğimi sürdürmekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi. Geçtiğimiz yıl, inovasyona olan bağlılığı ve iGaming sektöründeki sınırları aşma çabalarını gördüm. Yeni yılda da Digitain'in dünya çapındaki başarısına katkıda bulunmayı heyecanla bekliyorum. Digitain artık ikinci ailem ve bu harika grubun bir parçası olmaktan onur duyuyorum."
 
Digitain şirketinin sahibi Vardges Vardanyan, "Luis Figo'nun marka elçimiz olması inanılmaz bir deneyimdi" dedi. Digitain, mükemmelliğe, profesyonelliğe ve yüksek değerlere olan bağlılığıyla mükemmel bir şekilde örtüşüyor. Bu işbirliğini sürdürmekten ve dünya çapında markamızı büyütmekten heyecan duyuyoruz."
 
Digitain olarak iş ortaklığımızın ikinci yılında, geçen yıl elde ettiğimiz başarıların üzerine yenilerini eklemeye hazırız. Son teknoloji oyun çözümleri, kullanıcılara unutulmaz deneyimler ve yenilikçi teknolojiler sunma konusundaki kararlılığımızı sürdürüyoruz ve mevcut tüm ortaklarımız için yeni endüstri standartları belirlemeye devam ediyoruz.

BİZE ULAŞIN

    Exit mobile version