Digitain Ani Mkrtchyan’ı CSO (Satış Direktörü) Olarak Atadı

06 December 2023 / Diğer

Digitain, Ani Mkrtchyan'ı Satış Direktörü olarak atadı ve bu da satış yönetim ekibini güçlendirdi.
 
Ani, Digitain'e beş buçuk yıl önce Satış Müdürü olarak başladı ve üç yıl sonra Stratejiden Sorumlu Yönetici oldu. Ani, iGaming'de uzun süredir çalışıyor ve çeşitli regüle pazarlarda uluslararası operasyonlar, geliştirme ve satış stratejileri konusunda uzmandır.
 
Digitain'in kurucusu Vardges Vardanyan, atama hakkında, "Digitain olarak çalışanlarımıza yatırım yapmaya ve yeteneklerini geliştirmeye kararlıyız." Ani, birden fazla pazarda büyüyen Digitain Ailesi'nin bir parçası olduğu yaklaşık altı yıl boyunca, detaylara, görüşlere ve liderliğe dikkat ederek ortaklarımızı ve müşterilerimizi dikkate aldı. Ani'nin liderlik ekibimize katılmasından mutluluk duyuyoruz, çünkü regüle pazarlardaki B2C operatörlerinin başlıca platform sağlayıcılarından biri olarak büyümeye devam ediyoruz."
 
Digitain Satış Direktörü Ani Mkrtchyan, "Sayın Vardanyan'a sınırsız vizyonu, mentorluğu ve koçluğu için son derece minnettarım" dedi. Günümüzün çok yetki alanlı operatörleri için karmaşık satış çözümleri tasarlarken iş ortaklarımızı ve çalışanlarımızı ön planda tutuyoruz. Her zaman kendimizi ve iş ortaklarımızı en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Oyunun kurallarını değiştirecek bir ekip oluşturmayı bekliyorum."

BİZE ULAŞIN