Digitain Edmond Ghulyan, Grup Strateji Direktörü pozisyonuna yükseldi

15 December 2023 / Diğer

Digitain üst yönetim ekibinde Edmond Ghulyan, Grup Strateji Direktörü ve Centrivo Ürün Müdürü olarak göreve başladı.
 
Edmond, Centrivo Platform Müdürü ve Müşteri Hizmetleri Direktörü idi. Digitain'de yaklaşık altı yıldır çalışan Edmond, yeni görevinde Digitain Grubunun stratejisine ve Centrivo ürünlerine ve Digitain Grubunun tüm stratejisine liderlik edecek. Ayrıca ödüllü, rekabetçi ve GLI sertifikalı iGaming Platformunun stratejik gelişimine de liderlik edecek.
 
Digitain Grubunun Kurucusu Vardges Vardanyan, terfi hakkında, "Edmond yaklaşık altı yıldır üst düzey yönetimin ve liderlik ekibimizin önemli bir parçası olmuştur" dedi. Hem mevcut hem de potansiyel iş ortaklarımız için etkili teknik çözümler sunarak ekibini örnek gösterdi.
 
Şirketimiz, 2023 yılında birçok pazarda hızlı bir büyüme yaşadı ve Digitain Grubunun Stratejisine ve Edmond'un Centrivo Ürün Çözümlerine liderlik etti.
 
Digitain Grup Strateji Direktörü Edmond Ghulyan, "Digitain Grubunun stratejik hedeflerini yönetmek, mevcut ve potansiyel iş ortaklarımızın işletmelerinin sürekli değişen taleplerini karşılamak üzere Centrvio ürün çözümlerini güçlü temeller üzerine inşa etmek için üstlendiğim bu yeni ve daha kapsamlı görev için heyecanlıyım" dedi.
 
İşletmemiz ve çalışanlarımız, her pazarda sağlam, ölçeklenebilir ve son derece uyumlu teknoloji ve ürün çözümleri sunmaya devam ediyor. Ek olarak, iş ortaklarımızın birden fazla kanal ve pazarda benzersiz, rekabetçi ve otomasyon düzeyi yüksek bir marka oluşturmaya odaklanmalarına yardımcı oluyoruz.
 
Şirketin hızlı büyümesi ve geleceğe yönelik büyük planlarıyla birlikte, özellikle Sayın Vardanyan'a son altı yıl boyunca verdiği inanılmaz yardım ve Digitain Grubunun Stratejisine liderlik etme fırsatı verdiği için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum."

BİZE ULAŞIN