ICE London 2024 İçin Özel Teklif: Web Sitenizi 5 Gün İçinde Kurun

25 January 2024 / Diğer

Digitain’in ICE London 2024 kapsamında sunduğu özel kampanya ile başarıya hemen ulaşın.

iGaming alanında endüstri uzmanı ve lideri Digitain, ICE London 2024’e katılan potansiyel ortaklarına özel bir teklif sunmaktan heyecan duyuyor. Etkinlik sırasında ön sözleşme imzalanması durumunda, beş iş günü içinde projeyi hazır bir şekilde teslim etmeyi taahhüt ediyoruz.

Bu teklif sadece standart projeler için geçerli olmakla beraber, yeni entegrasyon veya ilave teknik talepler durumunda kurulum aşaması farklılık gösterebilir.

6-8 Şubat tarihleri arasında S4-150 numaralı Digitain standına uğrayın. Satış temsilcilerimizden oluşan ekibimiz ön anlaşmaları görüşmek ve karara bağlamak için orada hazır bulunacaktır.

Ikna olmadınız mı? Şöyle düşünün:

• Vakit nakittir: Rakipleriniz hala tekliflerini hazırlarken siz web sitenizi rekor sürede kurun ve çalışır hale getirin.

• İlk hamle avantajı: Yeni ve çekici bir çevrimiçi görünümle hedef kitlenize ilk ulaşan siz olun.

• Mükemmel rehberlik: Uzman ekibimiz dijital ortamda size yol göstererek sorunsuz ve başarılı bir lansman sağlar.

• Kusursuz taşıma deneyimi: Digitain, daha önceki taşıma tecrübeleri sayesinde, operatörlere 2 saat içinde kendi platformuna kusursuz taşıma süreci sağlar.

Daha fazla ayrıntı veya bu özel teklifle ilgili sorularınızı yanıtlamak için Digitain’in deneyimli satış yöneticileriyle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, özel taleplerinizi görüşmek ve başarı hikayenize Digitain’in katkısını keşfetmek için ICE London 2024’te bir toplantı talep edebilir ve kampanyanın bütün detaylarını ekibimizle görüşebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN